Bár gondolom már észrevettétek, hogy a kávénkkal is a minőséget és a kölcsönös törődést próbáljuk megteremteni (és persze mindezt a legmagasabb minőséggel párosítva), de más termékeinkkel is megpróbáljuk ugyanezt a vonalat követni. Ilyen az új termékcsaládunk is, ami három szénsavas üdítőt tartalmaz és mindegyik magas minőségű, fair trade és organikus összetevőket tartalmaz. Íme:

Karma Cola
A Karma eredeti kóla receptje, mely tényleg kóladiót tartalmaz a bolti változatokkal ellentétben. A kólából befolyt pénzt visszautalják a farmereknek akik a közösségüket építik újra az ebola és a polgárháború megpróbáltatásai után.

Lemony
Ha az élettől citromot kapsz... csinálj belőle limonádét! És mi is tehetne jobbá egy egyszerű limonádét mint az organikus citrom és nádcukor, ami nem esik át semmilyen káros feldolgozáson és még a természetes, karakteres íze is megmarad. Ennyire egyszerű.

Gingerella
Vannak a gyömbérsörök és van a Gingerella. Az alap itt is a fairtrade összetevők, de a Sri Lanka-ból érkező (fairtrade) gyömbéren kívül a vanília, fahéj, szegfűszeg és citrom- és grapefruitlé alkotják a komplex és pikáns ízvilágot. 

Néha egy kis odafigyeléssel, messzebbre lehet jutni bárminél, így lehet az, hogy például a Karma Kóla nyerte már el a legjobb kólának kijáró díjat is! Kérjük ti is figyeljetek oda és miután ittatok egy üveggel valamelyikből, dobjátok az üveget a szelektívbe! 

Comment