Ez a történet Adriennel kezdődik:

Mondhatnám azt, hogy egy álommal, de amióta legelőször találkoztam Adriennel, azóta tudom, hogy ez neki mindig is inkább egy terv volt, amit végig kell vinni, mintsem holmi álmodozás. Alig telt el néhány hónap és elképzelését tettek követték: ma már saját kávépultja mögül mosolyoghat ránk.

Persze mindez nem ment úgy, mint a karikacsapás, hiszen Adrienn "zöldfülűként" csapott bele a kivitelezésbe. A felmerülő nehézségek azonban nem szegték kedvét. Ha valamit nem tudott, akkor kérdezett, és ha úgy érezte, hogy valaki más jobban értene az adott feladathoz, akkor keresett rá egy tapasztalt embert, vagy céget, hogy minden téren a maximumot hozhassa ki a kiválasztott hely adottságaiból. Az arculat kialakításában Laki Eszter lett legnagyobb segítsége, az ütős dizájnért pedig a Position-os fiúk ( Simonfalvi Bence - Kertész Attila ) vághatják zsebre az elismeréseket. A külcsín azonban még egyetlen kávézót sem tett igazán naggyá, így szüksége volt valakire, aki szakmai kérdésekben is ellátta tanácsokkal. Itt jött képbe az a Balázsi Péter, aki A My Little Melbourne mellett a This is Melbourne Too és a My Little Brewbar megálmodója és a Barista School Budapest alapítója is egyben. Így, Ő a már kipróbált és bevált minőségi termékek mellett, jó tanácsokkal is ellátta az induló csapatot, hogy a szuper alapanyagokból a lehető legjobbat hozhassák ki. A bárt ráadásul nem más ékesíti, mint egy gyönyörű mélyzöld Synesso Hydra csúcskategóriás kávégép ( 2+1 db Compak őrlő kíséretében ), aminek előnyeiről a melbourne-ös baristák is ódákat tudnának zengeni, hiszen Magyarországon a This is Melbourne Too és a My Little Melbourne üzleteiben találkozhattunk velük először.

Bár ez egy szubjektív vélemény, azt hiszem, hogy azt leszögezhetjük, hogy a My Green Cuppal Budapest egyik legotthonosabb és legbarátságosabb hangulatú kávézóját sikerült megteremteni, ami üde színfolt lehet a napunkban még egy hideg téli délutánon is. A belső tér nagy és világos, minden meleg, kellemes hangulatot áraszt magából. A barista lányok ( Mónika, Szandra és Adrienn ) kedvesek és minden felmerülő kérdés esetén azonnal szívesen segítenek, úgyhogy ne féljetek kérdezni tőlük!


Comment